top of page
Miranda certificaat Acces bars.jpeg
Healing&StonesLogo NoBackground circle.png

Access bars sessie, wat is dit nu eigenlijk?

 

Op je hoofd zitten 32 punten die, als je ze zachtjes aanraakt, jou helpen om moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen.

Ieder drukpunt staat voor een onderdeel van je leven. Of het nu gaat om overtuigingen, gedachten, ideeën, emoties of overwegingen, acces bars helpt je om los te laten wat jou niet meer dient. Door deze punten (bars), in verschillende combinaties, zachtjes aan te raken ontlaadt alle informatie die daar ligt opgeslagen. Hierdoor ontstaat er meer rust in je hoofd, komt er ruimte en ontspanning in je lijf en creëer je nieuwe mogelijkheden in je leven. Je haalt als het ware oude blokkades weg om ruimte te maken voor nieuwe mogelijkheden.

Om in computertermen te spreken. Je defragmenteert je harde schijf. Dit zorgt voor ruimte om meer helpende overtuigingen en emoties te installeren. Zo kun je het leven gaan leven dat je altijd al graag hebt willen leven met meer gemak, vreugde en overvloed.

”All of life comes to me with ease , joy and glory “

 

Meer...

Healing

Bij healing zorg je voor het in balans brengen van verstoorde energie in je lichaam en geest. Bij een healing ga je uit van de universele levensenergie. Alles bestaat uit energie en alles is met elkaar verbonden.

Door een beroep te doen op het zelf genezend vermogen van je lichaam, kun je bepaalde blokkades opheffen waardoor het lichaam weer kan functioneren.

Tegelijkertijd met het oplossen van de lichamelijke klachten, kijk je wat de oorsprong is van jouw klacht. Onze visie is namelijk dat lichamelijke klachten voortkomen uit problemen vanuit je (onder)bewustzijn. We geven de ontvanger een eerste aanzet om in hun eigen kracht (terug) te komen.

Bij onze healing krijg je een extra boost van ons “Keylontic light“ systeem die onder de behandeltafel staat en figureert als een extra lichtwerker.

Meer...

146-1467648_healing-clipart-gentle-hand-reiki-hands-png-download.png
Healing&StonesLogo NoBackground circle.png

Numerologie

De inzichten, de spiegel die je word voorgehouden, je talenten en valkuilen. Wie ben je nu eigenlijk? Wat zijn jouw levenslessen? Loop je constant tegen hetzelfde aan? Ben je op zoek naar antwoorden? ​Laat je dan eens verrassen door alle informatie die je uit jouw geboortenaam/datum kan halen.

Meer...

Genummerde Stenen
Healing&StonesLogo NoBackground circle.png
Afbeelding2.jpg
Afbeelding1.png

In onze praktijk maken we gebruik van Keylontic Light systemen met zeer krachtige MX-2 Energie:

Het Keylontic Light creëert een netwerk van licht in zijn omgeving waardoor het communiceert met andere energieën en brengt deze in hogere trillingen (verhoogt resonanties) en harmoniseert zijn netwerk. Het is specifiek gericht op het verruimen van het bewustzijn en het verhogen van het trillingsgetal (bovis waarden) op alle niveaus.

Het Keylontic Light werkt net als een lotusbloem, die je hele energetische systeem vanaf je kruinchakra openklapt als een lotusbloem tot aan je eerste chakra waar je op zit. Alle andere chakra’s bestaan gewoon niet meer als de lotus helemaal is opengeklapt, wat er over blijft is een groot verticaal systeem van verlichting.

 

We hebben speciaal voor onze praktijk en jou als klant twee systemen staan die helpen bij ons werk. 

 

Het Keylontic light systeem Auralite 23:

 

Dit systeem is opgebouwd met 1 centrale Auralite 23 Sphere, met 6 ondersteunende Auralite 23 spheres, 12 Auralite 23 powerpoints en 6 bergkristal powerpoints. Dit alles ligt op een MX2 geometrie glasplaat.

Het Keylontic light systeem Blue Goldstone (Blauwe Goudsteen):

 

Dit systeem is opgebouwd met 1 centrale Blue Goldstone Sphere, met 6 ondersteunende Blue Goldstone spheres, 12 Bergkristal powerpoints en 6 Blue Goldstone powerpoints. Dit alles ligt op een MX2 geometrie glasplaat.

Meer...

bottom of page