top of page

Keylontic Light systemen en MX-2 Energie:

 

Het Keylontic Light creëert een netwerk van licht in zijn omgeving waardoor het communiceert met andere energieën en brengt deze in hogere trillingen (verhoogt resonanties) en harmoniseert zijn netwerk. Het is specifiek gericht op het verruimen van het bewustzijn en het verhogen van het trillingsgetal (bovis waarden) op alle niveaus.

Het Keylontic Light werkt net als een lotusbloem, die je hele energetische systeem vanaf je kruinchakra openklapt als een lotusbloem tot aan je eerste chakra waar je op zit. Alle andere chakra’s bestaan gewoon niet meer als de lotus helemaal is opengeklapt, wat er over blijft is een groot verticaal systeem van verlichting.

 

Het Keylontic light systeem Auralite 23:

 

Dit systeem is opgebouwd met 1 centrale Auralite 23 Sphere, met 6 ondersteunende Auralite 23 spheres, 12 Auralite 23 powerpoints en 6 bergkristal powerpoints. Dit alles ligt op een MX2 geometrie glasplaat.

 

Deze zeer krachtige Auralite 23 kristallen zijn ontdekt in het heilige “Cave of Wonders”in het Boreal Forrest, ver in het noorden van Canada.

Het is een zeer spirituele steen en met een leeftijd van 1,5 miljard oud, een van de oudste kristallen op aarde. De steen lijkt heel veel op gewone Amethist, maar wetenschappers hebben maar liefst 23 elementen en mineralen in de steen ontdekt, wel is het zo dat de verhoudingen en samenstelling bij ieder kristal anders kunnen zijn.

 

Auralite 23 bestaat uit: Amethist,Titaniet,Cacoxeniet,Lepidocrosiet,Ajoiet,Hematiet,Magnetiet,Pyriet,Goethiet,Pyrolusiet,

Goud,Zilver,Platina,Nikkel,Koper,IJzer,Limoniet,Sfaleriet,Covelliet,Chalcopyriet,Epidoot,Borniet,Rutiel en Gialiet.

 

​De Auralite 23 heeft ongelofelijk hoge vibraties die ingrijpt op alle chakra's en auralagen. In het begin kan de steen dan ook een beetje 'too much' zijn en kan veel los maken. Auralite 23 verbindt de aarde met de lucht en heeft dus niet alleen een impact op je fysieke- en energetisch lichaam maar ook op je spiritueel bewustzijn en ontwikkeling. De energie van Auralite 23 komt binnen daar waar deze het hardst nodig is. Het is een kristal dat als het ware je energievelden scant en heelt daar waar nodig. Het stemt je dus af op je ware blauwdruk.

Als je op zoek bent naar een steen om je te helpen je verlangens te manifesteren, dan is Auralite 23 een krachtige bondgenoot. Omdat het je intuïtieve vermogens en spiritueel bewustzijn verbetert. Het zal je ook helpen om te werken aan je zelfacceptatie, zelfvertrouwen, oude denkpatronen los te laten, beperkende overtuigingen te verschuiven en je innerlijke kind te werken en te helen. Al deze aspecten zijn nodig om de Wet van Aantrekking goed te kunnen gebruiken.

Auraliet-23-kristallen zijn zeer transformerend en zijn een uitstekende metgezel voor iedereen die slapende intuïtieve vermogens en manifestatiekrachten wil verbeteren.

 

Het Keylontic light systeem Blue Goldstone (Blauwe Goudsteen):

 

Dit systeem is opgebouwd met 1 centrale Blue Goldstone Sphere, met 6 ondersteunende Blue Goldstone spheres, 12 Bergkristal powerpoints en 6 Blue Goldstone powerpoints. Dit alles ligt op een MX2 geometrie glasplaat.

 

Blauwe Goudsteen is een krachtig aardingsinstrument. Blauwe Goudsteen geeft kracht en energie, maar ook hoop. Het bevordert een positieve kijk op het leven en werkt opbeurend. Hierdoor heeft het een positieve uitwerking op depressies. Het bevordert individualiteit, ambitie en helpt om gestelde doelen te bereiken. De blauwe Goudsteen heeft een duidelijke verbinding met het hartchakra en alles wat daar bij hoort aan emoties. Deze steen zorgt ervoor dat vastzittend verdriet naar de oppervlakte komt drijven zodat het door de drager van de steen gezien kan worden.

Berusting, eigenwaarde en standvastigheid zijn enkele andere kernwaarden van de steen. Ook voor mensen die erg snel schrikken en waarbij de paniek overheerst is de deze steen een echte rustbrenger. Blauwe goudsteen helpt ook bij communicatie, schept duidelijkheid zodat iedereen elkaar beter begrijpt. Blauwe Goudsteen helpt mee om totale ontspanning en rust in jezelf te vinden.

 

Wat doet MX-2 energie nu precies:

 

  • Laat stress los op alle niveaus, zoals vastzittende emoties, ego, onderdrukking, schuldgevoelens, verlangens en pijnen.

  • Geeft bescherming tegen invloeden van buitenaf zoals straling, negatieve energieën, radioactiviteit, bacteriën, virussen. In geval straling en radioactiviteit is het niet zo dat het lichaam bij een (te) hoge dosis daar plotseling helemaal immuun tegen is maar je kan er wel veel beter mee omgaan op lichamelijk en mentaal niveau.

  • Maakt het hart open.

  • Geeft rust.

  • Verruimt het bewustzijn.

  • Verhoogt je trilling.

  • Zorgt voor evenwicht.

  • Verbeterd de gezondheid.

  • Brengt geluk.

  • Wakkert de Kundalini aan.

 

Naast dat al onze sessies vanaf nu energetisch geboost worden door deze super megasystemen, werkt de energetische uplift ook op al onze producten die we in de directe omgeving van de systemen plaatsen.

Wat onder andere in houd dat je edelstenen die je via ons koopt niet meer hoeft te ontladen en op te laden.

Terug naar Behandelingen -  Terug naar Home

Afbeelding2.jpg
Afbeelding1.png
bottom of page