top of page
20210816_153600.jpg
Healing&StonesLogo NoBackground circle.png

Ik ben Miranda, getrouwd en moeder van 2 jongens en met ons gezin wonen wij in Lopik samen met onze honden Luna en Sanne. Ook mijn moeder die Alzheimer heeft en waar ik mantelzorger voor ben woont in Lopik.

Rondom mijn geboorte heerste er chaos, mijn vader wilde mij in de 1ste instantie niet, ik werd geboren met een gaatje in mijn hartkamer en mijn moeder had tijdens de bevalling veel bloed verloren. Daardoor werden wij beiden met spoed naar het ziekenhuis gebracht met veel toeters en bellen.

 

Meer...

Hey hallo, ik ben Michael den Oudsten, ik wil me kort even voorstellen.

Persoonlijk hou ik heel erg van (half) edelstenen. Ik word er al vanaf jongs af aan door aangetrokken. Op een gegeven moment heb ik dit even laten varen, tot verbazing van mijn ouders. In December 2020 zijn mijn ogen weer geopend voor deze powerbronnen. Je hoeft je niet te verschuilen voor een ander, hoe moeilijk dat misschien ook voor jou is!

Sindsdien heb ik mijn prachtige edelstenen weer uit de stof getrokken en door het huis geplaatst. Verder vindt ik het geweldig om me mooi aan te kleden. Soms ergernis van me ouders, omdat ik dan weer een eeuwigheid bezig ben. Hieronder vallen natuurlijk ook sierraden. Op een gegeven moment liep ik hier tegen aan. Veel sierraden die van (half) edelstenen zijn gemaakt neigen vaak naar de vrouwelijk kant. Vandaar dat ik op zoek ben gegaan om dit mannelijker te maken.

Meer...

WhatsApp Image 2021-10-14 at 17.50.52.jpeg
Healing&StonesLogo NoBackground circle.png

“Not only just diamonds shine, other kind of gems do too!
So why don’t you change the rules and be you?”

Ik, Michael, was zelf een tijd opzoek geweest naar een coach die goed bij mij aansluit, die mij goeie tips & tricks kon geven. Iemand die mij hier en daar een duwtje in de rug gaf. Op een gegeven moment dacht ik: Waarom ga ik dat dan niet zelf doen? Ik vindt het namelijk heel leuk en fijn om mensen te helpen en te begeleiden. Vandaar dat wij deze Coaching Sessies zijn gestart.

Vergroot jou besef, kracht en visie. Vorm een team met elkaar en de prachtige Engelen. Help/heel elkaar, maar laat je ook vooral helpen/helen. Laat los wat jou niet meer dient, groei en bloei.

 

Dat is dan ook waar deze groep voor staat: Los laten, groeien en bloeien. Vorm een team met ons en de mooie, krachtige leden van de H&S - Groep. Krijg van ons mooie tips, tricks, advies en begeleiding. Groei samen met de H&S - Groep en laat elkaar bloeien.

 

Meer...

FaceApp_1639916869222.jpg
Healing&StonesLogo NoBackground circle.png
Healing&StonesLogoNoBackground.png
Healing&StonesLogo NoBackground circle.png

Waarom werken wij met de essentiële oliën van Young Living?

Heel simpel, Young Living is de enige leverancier die het gehele proces van “het zaadje” tot en met het “verpakken” vanaf 1994 in eigen beheer heeft. Oftewel Young Living verbouwt, oogst en distilleert de oliën op boerderijen die van henzelf zijn of die partner zijn zodat ze de unieke mogelijkheid hebben om de puurheid en kwaliteit élke stap te controleren. Bovendien gebruiken ze alleen de olie vanuit de eerste destillatie van therapeutische klasse. Dit maakt dat Young Living alleen maar essentiële oliën heeft van topkwaliteit. Dit is niet te vergelijken met de goedkopere olie die je soms in de winkel kan krijgen. Want ook al staat daar ‘100% natuurlijk’ op vermeld, wil dat niet zeggen dat de werking even sterk is. Waarom niet zo je dan denken? Nou heel simpel, in zo’n olie zit bijvoorbeeld 5% lavendelolie en 95% draagolie, en word voornamelijk voor de geur verkocht. Maar kies je voor Young Living, dan kies je voor kwalitatieve, 100% pure oliën met een veel bredere werking.

 

Hoe kan het dat de olie van de ene plant of boom zoveel in prijs verschilt met de andere?

Omdat je nu eenmaal voor sommige oliën  veel meer planten nodig heb om ze te maken dan voor de andere. Neem nu  bijvoorbeeld de Rozenolie waar echt extreem veel rozenblaadjes voor nodig zijn (wel 5 kilo!) wat natuurlijk een stuk duurder is dan de Lemon waarvoor 45 citroenen voor nodig zijn.

 

Meer...

Edelstenen & Mineralen, wij zijn er verslaafd aan! Ze zijn niet alleen prachtig, maar hebben elk ook hun eigen prachtige werking. Ruw, in een orgonite of als sieraad het maakt niet uit! Het zijn stuk voor stuk prachtige lichtwerkers op hun zelf.

Wij hebben graag voor iedereen een eigen edelsteen en/of mineraal voor hun persoonlijk, dus hoe pakken wij dit aan?

 

Meer...

Gepolijste stenen
Healing&StonesLogo NoBackground circle.png
20220116_120702_edited.jpg
Healing&StonesLogo NoBackground circle.png

Orgonites zijn prachtige creaties gemaakt van uit hars, metaal en edelstenen. Door deze 3 componenten te combineren wordt de kracht en boviswaarde van de gebruikte materialen versterkt. Dit komt door de druk van de uitgeharde hars op het materiaal. Om een inzicht te geven van hun kracht, een kleine piramide heeft ongeveer een kracht verspreiding van een normale slaapkamer. Hieronder willen wij nog verder ingaan op werking.

Deze creaties worden ook wel orgone genoemd, oftewel een bundeling van levensenergie. Deze energie is overal aanwezig, bij mensen, dieren, planten en zelfs in de atmosfeer en materiaal. Een orgonite is in staat om negatieve energie om te buigen naar positieve energie. Hoe kan dit? Een orgonite bestaat uit diversen lagen en materialen. De energie komt van onder naar binnen en stroomt boven eruit. De negatieve energie die een orgonite opvangt aan de onderkomt wordt gezuiverd en/of getransformeerd via deze lagen. Elke laag heeft een andere werking/functie, dat komt omdat elke edelsteen/mineraal een andere werking heeft. 

Meer...

bottom of page