top of page
Disclaimer logo Healing & Stones

Disclaimer Healing & Stones

Onze website, producten en behandelingen zijn bedoelt ter informatie, suggestie en ondersteuning in een gezonde levensstijl en nooit als bindend advies of medisch advies. Een Healing, Access Bars sessie en/of Edelstenen of oliën vervangen geen behandeling van een medisch specialist.

Wij zijn geen arts en kunnen geen diagnose stellen of medisch advies geven. Als er een lichamelijk klacht wordt besproken is dat alleen over de kristallen/edelstenen, omdat dit bekend is (in boeken of op internet) als werking van een edelsteen en niet van essentiële oliën.

Je bent uiteindelijk zelf verantwoordelijk hoe je edelstenen en/of oliën gebruikt. Kleine steentjes zijn niet geschikt voor kinderen. Lees ook de gebruiksaanwijzing voor gebruik van het product, bij vragen eerst Healing and Stones contacteren voor in gebruik name van uw product.

Onze producten zijn natuurproducten en kunnen verschillen in kleur en afmetingen van de afbeeldingen. De afbeeldingen zijn bedoeld als voorbeeld, er kunnen dus geen rechten aan worden verleend. Tevens kan er aan gebruik van commerciële namen van producten geen rechten aan verleend worden.

Alle informatie is verstrekt door Healing and Stones, is en blijft eigendom van Healing and Stones. Foto's zijn gemaakt door Healing and Stones deze zijn en blijven eigendom van Healing and Stones. Niets mag zonder toestemming gedeeld, veranderd of aangepast worden zonder toestemming van Healing and Stones.

bottom of page