top of page

Orgonites zijn prachtige creaties gemaakt van uit hars, metaal en edelstenen. Door deze 3 componenten te combineren wordt de kracht en boviswaarde van de gebruikte materialen versterkt. Dit komt door de druk van de uitgeharde hars op het materiaal. Om een inzicht te geven van hun kracht, een kleine piramide heeft ongeveer een kracht verspreiding van een normale slaapkamer. Hieronder willen wij nog verder ingaan op werking.

Deze creaties worden ook wel orgone genoemd, oftewel een bundeling van levensenergie. Deze energie is overal aanwezig, bij mensen, dieren, planten en zelfs in de atmosfeer en materiaal. Een orgonite is in staat om negatieve energie om te buigen naar positieve energie. Hoe kan dit? Een orgonite bestaat uit diversen lagen en materialen. De energie komt van onder naar binnen en stroomt boven eruit. De negatieve energie die een orgonite opvangt aan de onderkomt wordt gezuiverd en/of getransformeerd via deze lagen. Elke laag heeft een andere werking/functie, dat komt omdat elke edelsteen/mineraal een andere werking heeft. 

Zoals hierboven al aangegeven bestaat een orgonite uit 3 componenten: hars, edelstenen en metaal. Soms worden er "orgonites" gemaakt/verkocht zonder metaal, maar dan mag je het geen orgonite noemen. De metalen in een orgonite versterken de kracht van een orgonite, dus het verwerken van metalen in een orgonite geeft niet alleen mooie creaties het heeft ook nog een functie. Naast het versterken van de eigenschappen van de orgonite, heeft elk metaal ook zijn eigen eigenschappen, net als bij edelstenen en mineralen.

Orgonites zijn er in veel diverse vormen, zoals: piramides, oplaadschijven, kegels, dome, draken, bollen, elfjes en nog veel meer. De meest voorkomende voor is toch wel een piramide. Dit komt omdat de piramide in veel culturen een heilig symbool is. Het erkent de drie-eenheid en de 4 richtingen. In een piramide ontstaat er een draaikolk van energie, die kan genezen, zuiveren en vergroten van de energie waar jij je focus oplegt. Een piramide vang kosmische energie op en centreert deze in haar hart. Piramide bevat een Grieks woord, PYRA. PYRA staat voor VUUR. Ook het 2de deel, MIDE, een Latijns woord voor MEDE, staat voor midden. Kortom “vuur in het midden”. Een prachtige omschrijving niet waar?

Hoewel je een orgonite nooit zou op hoeven te laden, worden al onze orgonites opgeladen met onze MX2-Energie. Hierdoor wordt de kracht van jou orgonite nog extra versterkt en krijgt ze een hogere boviswaarde. 

Wat kunnen wij voor jou betekenen in orgonites? Eigenlijk 2 dingen, wij hebben altijd orgonites op voorraad. Wij maken deze puur op gevoel of hoe wij ze door krijgen. Deze orgonites roepen jouw met hun energie. Roepen ze je niet? Dan is deze orgonite niet voor jouw. We kunnen ook orgonites maken helemaal afgestemd op jouw "needs". Jij mag ons aangeven waar naar je op zoek bent en waar je "tegen aan loopt". Hierna gaan wij aan de slag. Elke laag die we maken voor jouw afgestemde orgonite, voelen we steeds op jou in. Zo maken wij onze afgestemde orgonite, alleen specifiek en helemaal voor jou!

Wil je nog meer weten over onze orgonites? Of wil je nog meer voorbeelden zien? Contact ons gerust of neem een kijkje op onze Instagram, Facebook en/of in onze webshop.

20220116_120702_edited.jpg
Healing&StonesLogo NoBackground circle.png
bottom of page