top of page
Ontwerp zonder titel.png

Edelstenen & Mineralen

Waarom edelstenen & mineralen van Healing & Stones?

01

Persoonlijkheid

Alle edelstenen & mineralen bij Healing & Stones zijn persoonlijk door ons uitgezocht. Dus niet gekocht in grote getalen. Dit doen wij op op gevoel en met plezier, maar ook met de gedachte: "Zou ik deze steen zelf kopen?"

03

Webshop & fysiek

Bijna alle producten staan op onze onze website. We hebben niet alleen een webwinkel, maar je kan bij ons ook thuis komen voor een persoonlijke kop koffie of thee om al dat moois te komen bewonderen. Is dit wellicht iets te persoonlijk? Hou dan onze nieuwsbrief in de gaten! We staan regelmatig op diversen beurzen/markten met onze stenen.

05

Divers aanbod

Wij van Healing & Stones hebben er voor gezorgd dat er van alles iets is. Denk bijvoorbeeld aan ruwe, gepolijste, grote, kleine en handgeslepen edelstenen & mineralen.

02

Hobby & passie

Healing & Stones is ontstaan vanuit een hobby. De edelstenen zijn een echte passie van ons. Doordat het hieruit is ontstaan zijn we dus klein-maar-fijn. Hierdoor hebben we alle tijd voor persoonlijke aandacht en advies.

04

De "moderne steen" MX2-Energie

Wij zorgen er hoogst persoonlijk voor dat al onze producten zijn opgeladen en ontladen. Die doen wij met onze Keylontic Light systemen. Deze creeeren het MX2-Energie. Hierdoor hoef je onze edelstenen & mineralen niet meer te ontladen of op te laden, omdat onze systemen, zelfs op afstand, dit uit handen nemen voor je! Dus je vergeet nooit meer een volle maan!

06

Service & kwaliteit

Nog niet overtuigt? Wij hebben al tientallen klanten blij mogen maken prachtige stukken voor hun collectie. Wij krijgen regelmatige specifieke verzoeken die we dan persoonlijk invullen. Uiteraard in no-cure-no-pay. Daartegenover staat een hoogwaardige kwaliteit.

bottom of page