top of page
Gepolijste stenen
Healing&StonesLogo NoBackground circle.png
Healing & Stones Blauw Goudsteen Keylontic Light
Healing&StonesLogo NoBackground circle.png

Edelstenen & Mineralen, wij zijn er verslaafd aan! Vanuit deze passie zijn wij onze winkel/webshop gestart. Ze zijn namelijk niet alleen prachtig, maar hebben elk ook hun eigen prachtige positieve werking. Ruw, in een orgonite of als sieraad het maakt niet uit! Het zijn stuk voor stuk prachtige lichtwerkers op hun zelf.

Wij hebben graag voor iedereen een eigen edelsteen en/of mineraal voor hun persoonlijk, dus hoe pakken wij dit aan? Als eerst zoeken wij onze producten zorgvuldig uit. Als een steen er niet goed genoeg uit ziet of niet goed voelt, zullen wij deze zeker niet meenemen of verkopen. We vinden wel dat je kwaliteit mag krijgen voor je geld.

Daarnaast zullen wij niet zomaar een steen op sturen als je deze koopt via de webshop. Wij zullen altijd voelen of de steen bij jou past. Hebben wij een steen op voorraad, maar voelt het niet goed? Dan is deze niet voor jouw bestemt en zullen we verder kijken naar een product dat wel bij je past. Tuurlijk verkopen we graag, maar het moet niet commercieel worden. We doen dit ook graag vanuit een goed hart!

Kom je liever voelen? Dat raden wij ook zeker aan, helemaal als dit beter voelt! Kom dan gerust langs bij onze praktijk aan huis. Hier kun je gerust alle tijd nemen om te komen kijken en voelen welke steen voor jou geschikt is/aanspreekt. Daarnaast zullen af en toe een Live via Instagram doen voor iedereen, maar dit kunnen we ook persoonlijk doen als dit gewenst is. Hierdoor kan je op afstand voelen en zien of een steen voor jou bestemd is.

Edelstenen & Mineralen van Healing & Stones worden allemaal volledig opgeladen met het MX2-Energie van onze Keyontic Light systemen. Hierdoor zal hun kracht, boviswaarde, nog mooier en krachtiger zijn. Mede hierdoor hoeven onze producten niet meer opgeladen of ontladen te worden. Hoe makkelijk en fijn is dat?

Heb je nog verdere vragen over onze aanpak of wil je heel graag een keertje langskomen? Neem dan gerust contact met ons op via Instagram, Facebook, Whats app of via onze contact pagina.

Naar de Webshop  -  Terug naar Home

bottom of page