top of page

Ik, Michael, ben zelf een tijd opzoek geweest naar een coach die goed bij mij aansluit, die mij goeie tips & tricks kon geven. Iemand die mij hier en daar een duwtje in de rug gaf. Op een gegeven moment dacht ik: Waarom ga ik dat dan niet zelf doen? Ik vindt het namelijk heel leuk en fijn om mensen te helpen en te begeleiden. Vandaar dat wij deze Coaching Sessies zijn gestart.

Bij ons zijn deze mooie en relaxte sessies € 35,- per maand. Dit bedrag hebben we bewust gekozen. Het getal 35 staat voor (spirituele) groei en verandering, een Engelengetal. Vergroot jou besef, kracht en visie. Vorm een team met elkaar en de prachtige Engelen. Help/heel elkaar, maar laat je ook vooral helpen/helen. Laat los wat jou niet meer dient, groei en bloei.

 

Dat is dan ook waar deze groep voor staat: Los laten, groeien en bloeien. Vorm een team met ons en de mooie, krachtige leden van de H&S - Groep. Krijg van ons mooie tips, tricks, advies en begeleiding. Groei samen met de H&S - Groep en laat elkaar bloeien.

Wat kunnen wij persoonlijk voor jou doen buiten de H&S - Groep?
- We bieden jou ondersteuning en advies in jouw pad. Of dit nu spiritueel is of niet? Wij staan voor jou klaar. Klaar voor jouw vragen en jouw obstakels.

- Positief denken is de "key". Negatieve momenten is ons leven zijn er helaas, echter zit hier altijd een les of iets positiefs achter. Dit is soms lastig om te zien, hier willen we graag bij helpen.

- Wat wij bespreken, blijft uiteraard persoonlijk en alleen tussen ons, Healing & Stones en jezelf!

- We staan altijd voor je klaar! Gebeurd er iets in je leven en wil je graag je verhaal kwijt, wacht niet op je coach call, pak de telefoon stuur ons direct een bericht of bel ons gelijk op! Dat ben je waard!

- Wellicht het belangrijkste! Iedereen is anders, dus we kijken waar we JOU persoonlijk in kunnen helpen en/of begeleiden. Is het spirituele groei, mindfulness of totaal iets anders?

Wat krijg je voor deze € 35,- per maand?

- Elke maand een coach-call van 30/45 minuten
- Mogelijkheid om elke dag vragen te stellen via Whatsapp, Facebook of Instagram
- Telefoontje mag uiteraard ook!
- Maandelijks een persoonlijk afgestemde "Quote"
- Persoonlijke begeleiding en opdrachten die aansluiten op jouw situatie, vragen en/of (spirituele) groei
- Bij de start van het coaching traject een gratis Bergkristal dubbeleinder hanger t.w.v. € 9,99 voor een extra energie boost
- In de maand van je verjaardag een leuk presentje, want je bent het waard
- Een liefde volle groep, de H&S - Groep, voor groei en bloei
- Maandelijkse meditatie met de H&S - Groep, voor een prachtig en relaxed rust momentje
- 1 keer in het half jaar een gratis oplaadsessie door onze 2 MX2 Keyontic Light systemen voor nog een extra energie boost t.w.v. 25,- per keer
- 1 keer in het jaar een gratis Access Bars behandeling t.w.v. € 65,-

Kunnen wij je nog wat toelichten of wil je nog meer weten? Neem dan gerust contact met ons op!

Terug naar Over  -  Inschrijven

Healing&StonesLogoNoBackground.png
FaceApp_1639916869222.jpg
Healing&StonesLogo NoBackground circle.png
bottom of page