top of page
Miranda certificaat Acces bars.jpeg
Healing&StonesLogo NoBackground circle.png
Acces Bars afbeelding.jpg
KLS Auralite.jpeg

Access bars sessie, wat is dit nu eigenlijk?

 

Op je hoofd zitten 32 punten die, als je ze zachtjes aanraakt, jou helpen om moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen.

Ieder drukpunt staat voor een onderdeel van je leven. Of het nu gaat om overtuigingen, gedachten, ideeën, emoties of overwegingen, acces bars helpt je om los te laten wat jou niet meer dient. Door deze punten (bars), in verschillende combinaties, zachtjes aan te raken ontlaadt alle informatie die daar ligt opgeslagen. Hierdoor ontstaat er meer rust in je hoofd, komt er ruimte en ontspanning in je lijf en creëer je nieuwe mogelijkheden in je leven. Je haalt als het ware oude blokkades weg om ruimte te maken voor nieuwe mogelijkheden.

Om in computertermen te spreken. Je defragmenteert je harde schijf. Dit zorgt voor ruimte om meer helpende overtuigingen en emoties te installeren. Zo kun je het leven gaan leven dat je altijd al graag hebt willen leven met meer gemak, vreugde en overvloed.

”All of life comes to me with ease , joy and glory “

 

Dat is nog niet alles, het kan voorkomen dat wij tijdens de behandeling een “Clearing” in zetten. Dit zijn zinnen en woorden waarmee we jouw energie shiften en de belemmerende overtuigingen als het ware op lossen. Onze ervaring is dat je met deze “Clearings” nog meer los gaat laten. Het word ook wel de toverspreuk van Access genoemd. 

Hoe een BAR-sessie precies verloopt is niet te zeggen. Het is namelijk zo dat iedereen anders reageert, de een gaat huilen, zuchten, de ander  voelen weer van alles tintelen, gaan gapen of beginnen de darmen van te borrelen. Verder kan het zijn dat je zo ontspannen bent dat je gewoon in slaap valt. Allemaal tekens dat je lichaam aan het loslaten is. Ook al ervaar je helemaal niks de energie doet toch zijn werk.

Een bars sessie is een energetisch lichaamsproces voor iedereen die meer rust en energie wilt, ruimte en ontspanning in lichaam en geest wil ervaren.

Zeg nou zelf, hoe heerlijk is het om in de drukke maatschappij van tegenwoordig  meer balans te vinden tussen inspanning en ontspanning.

Wat kan een Bars sessie nog meer voor jou doen?

Het verminderen van stress en je gedachten tot rust brengen, meer ontspanning, beter slapen, meer rust en ruimte, je lichaam laat los op een zachte manier, het helpt je helen, je zit lekkerder in je vel, je staat beter in je kracht, het helpt je met het oplossen van lichamelijke emotionele mentale en energetische blokkades, het vermindert je angsten en onzekerheden, geeft je meer zelfvertrouwen, je durft meer de controle los te laten, je word je meer gewaar en het brengt je spirituele groei.     

  “In het ergste geval voel je je na een Bars sessie zo ontspannen alsof je een heerlijke massage hebt gekregen, in het beste geval verandert je leven ten goede.”  - Gary Douglas

Tijdens de behandeling lig je op de behandeltafel met je kleren aan. De behandeling bestaat uit het aanraken van het hoofd in verschillende combinaties. Het enigste wat jij hoeft te doen is ontspannen en ontvangen.

Onder de behandeltafel staat als extraatje ons “Keylontic light” systeem.

Een MX2 systeem met geënergetiseerde halfedelstenen dat specifiek gericht is op het verhogen van het trillingsniveau van het lichaam en het spirituele wezen en het verruimen van bewustzijn op alle niveaus.

Het Keylontic Light creëert een netwerk van licht in zijn omgeving waardoor het communiceert met andere energieën en brengt deze in hogere trillingen (verhoogt resonanties) en harmoniseert zijn netwerk.

Het Keylontic Light werkt net als een lotusbloem, die je hele energetische systeem vanaf je kruinchakra openklapt als een lotusbloem tot aan je eerste chakra waar je op zit. Alle andere chakra’s bestaan gewoon niet meer als de lotus helemaal is opengeklapt, wat er over blijft is een groot verticaal systeem van verlichting

Het Keylontic Light versterkt de Access bars behandelingen door toevoeging van de krachtige MX2 energie. De bars behandelingen krijgen hierdoor een extra boost.

Een sessie werkt ongeveer 3 weken door.

Terug naar Behandelingen -  Terug naar Home

bottom of page