top of page

Access Bars

Korte concrete feiten van Access Bars

01

Ruimte

Heel letterlijk gezegd wordt er met Access Bars jouw persoonlijke harde schijf gereset. Hierdoor wordt er weer nieuwe ruimte gecreëerd voor vreugde en rust, omdat het hoofd steeds maar blijft denken en niet verder komt. Door Access Bars krijgt jouw weer ruimte om alles weer met liefde aan te kunnen pakken.

02

Waar helpt Access Bars bij?

In het kort kan Access Bars (verlichtend) helpen bij:

 • Stress

 • Uitlopende emotionele knopen

 • Burn-out

 • Concentratie problemen

 • Lichamelijke klachten

 • Innerlijke struggles en zorgen

 • Depressief en leeggezogen gevoel

 • en meer!

03

De 32 energie banen 

Ons hoofd kent 32 energie banen, ook wel drukpunten. Deze staan elk voor een andere overtuiging. Het menselijk lichaam en/of onze geest kan letterlijk ziek of geblokkeerd zijn van gedachten en overtuigingen die op 1 of meerdere banen zit opgeslagen. Door deze te veranderen of te verbreken kan je weer genezen en genieten.

04

Duur

Ons Keylontic Light versterkt de Access bars behandelingen door toevoeging van de krachtige MX2-energie. De bars behandelingen krijgen hierdoor een extra boost. Een sessie werkt ongeveer 3 weken door.

Nog niet overtuigt? Laat je ons dan nog meer vertellen!

Hierboven hadden we het al over de drukpunten, de 32 energie banen. Ieder drukpunt staat voor een onderdeel van je leven. Of het nu gaat om overtuigingen, gedachten, ideeën, emoties of overwegingen, Access Bars helpt je om los te laten wat jou niet meer dient. Door deze punten, ook wel bars genoemd, in verschillende combinaties, zachtjes aan te raken ontlaadt alle informatie die daar ligt opgeslagen. Hierdoor ontstaat er meer rust in je hoofd, komt er ruimte en ontspanning in je lijf en creëer je nieuwe mogelijkheden in je leven. Je haalt als het ware oude blokkades weg om ruimte te maken voor nieuwe mogelijkheden. Om in het Nederlands te blijven, je defragmenteert je eigen harde schijf. Dit zorgt voor ruimte om meer helpende overtuigingen en emoties te installeren. Zo kun je het leven gaan leven dat je altijd al graag hebt willen leven met meer gemak, vreugde en overvloed.

 

Hoe gaat Access Bars te werk?

Een Access Bars sessie is een energetisch lichaamsproces voor iedereen die meer rust en energie wilt, ruimte en ontspanning in lichaam en geest wil ervaren. Zeg nou zelf, hoe heerlijk is het om in de drukke maatschappij van tegenwoordig  meer balans te vinden tussen inspanning en ontspanning. 

Access Bars brengt niet alleen rust, maar het zou ook kunnen zorgen voor het verminderen van stress en je gedachten tot rust brengen, meer ontspanning, beter slapen, meer rust en ruimte in je hoofd, je lichaam laat los op een zachte manier, het helpt je (lichamelijke, emotioneel en/of geestelijk) helen, je zit direct lekkerder in je vel, je staat beter in je kracht, het helpt je met het oplossen van lichamelijke emotionele mentale en energetische blokkades, het vermindert je angsten en onzekerheden, geeft je meer zelfvertrouwen, je durft meer de controle los te laten, je word je meer gewaar en het brengt je spirituele groei.  Het kan ook helpen bij:

 • Burn-outs

 • Depressies

 • Lusteloosheid

 • Concentratie problemen

 • Uiteenlopende emotionele knopen te doorbreken

Wij zeggen altijd: "In het ergste geval voel je je na een Bars sessie zo ontspannen alsof je een heerlijke massage hebt gekregen, in het beste geval verandert je leven ten goede."


Ondersteunende clearings

Access Bars wordt normaal in volle stilte gedaan. Wij houden ons daar niet helemaal aan, omdat je namelijk de sessie kan versterken met clearings. Dit zijn zinnen en woorden waarmee we jouw energie shiften en de belemmerende overtuigingen, die veel verder opgeslagen zitten, als het ware op lossen. Onze ervaring is dat je met deze “Clearings” nog meer los gaat laten. Het word ook wel de toverspreuk van Access Bars genoemd. 

Hoe reageer ik op een Access Bars behandeling?
Wij hebben werkelijk waar geen idee. Ieder lichaam en persoon in anders, maar ook de vastzittende overtuigende. Tijdens de behandeling kan je het koud krijgen en gaan rillen, de ander heeft het heel warm. De volgende wordt heel emotioneel (bijvoorbeeld boos, verdrietig of vrolijk), je kan in slaap vallen doordat je volledig ontspant. Dit zijn allemaal tekens dat er diep vanbinnen verandering aan de gang is. Echter kan het ook zijn dat je in de eerste instantie helemaal niets merkt, maar dan merk je het vaak direct als je gaat zitten.

Uit ervaring leert dat je in de 3 weken naar de behandeling nog veel merkt, dat alles bijvoorbeeld ineens veel makkelijker gaat, je kan beter nadenken, je voelt je vrolijker en energievoller en veel meer. Oftewel, de behandeling werkt nog 3 weken door voordat je het "op eigen kracht" weer "moet" doen. Vaak is het zo dat je bij de eerste keer van het ervaren van Access Bars 3 keer nodig hebt voor de juiste "jumpstart".

Wat moet ik doen?
Helemaal niets! 
Tijdens de behandeling lig je op de behandeltafel met je kleren aan. De behandeling bestaat uit het aanraken van het hoofd in verschillende combinaties. Het enigste wat jij hoeft te doen is ontspannen en ontvangen.

Extraatje

Onder de behandeltafel staat als extraatje ons “Keylontic light” systeem. Een MX2 systeem met geënergetiseerde halfedelstenen dat specifiek gericht is op het verhogen van het trillingsniveau van het lichaam en het spirituele wezen en het verruimen van bewustzijn op alle niveaus. Het Keylontic Light creëert een netwerk van licht in zijn omgeving waardoor het communiceert met andere energieën en brengt deze in hogere trillingen (verhoogt resonanties) en harmoniseert zijn netwerk. Het Keylontic Light werkt net als een lotusbloem, die je hele energetische systeem vanaf je kruinchakra openklapt als een lotusbloem tot aan je eerste chakra waar je op zit. Alle andere chakra’s bestaan gewoon niet meer als de lotus helemaal is opengeklapt, wat er over blijft is een groot verticaal systeem van verlichting. Het Keylontic Light versterkt de Access Bars behandelingen door toevoeging van de krachtige MX2 energie. De Access Bars behandelingen krijgen hierdoor een extra boost.

Een sessie werkt hierdoor ongeveer 3 weken door i.p.v. 1 á 2 weken.

Ontwerp zonder titel.png

Impressie van de praktijk

behandeltafel met KLS.jpeg
bottom of page