top of page
Healing & Stones - (Chakra) Healing
Healing&StonesLogo NoBackground circle.png
KLS Auralite.jpeg

Healing

Bij healing zorg je voor het in balans brengen van verstoorde energie in je lichaam en geest. Bij een healing ga je uit van de universele levensenergie. Alles bestaat uit energie en alles is met elkaar verbonden.

Mensen bestaan uit cellen, als deze in onbalans zijn kunnen er bokkades ontstaan. Door deze blokkades weg te halen stroomt de natuurlijke energie weer door je lichaam en brengt het de cellen weer in balans.

Door een beroep te doen op het zelf genezend vermogen van je lichaam, kun je bepaalde blokkades opheffen waardoor het lichaam weer kan functioneren.

Tegelijkertijd met het oplossen van de lichamelijke klachten, kijk je wat de oorsprong is van jouw klacht. Onze visie is namelijk dat lichamelijke klachten voortkomen uit problemen vanuit je (onder)bewustzijn. We geven de ontvanger een eerste aanzet om in hun eigen kracht (terug) te komen.

Bij deze vorm van behandeling lig je op een behandeltafel met je kleren aan. De behandeling bestaat uit het aanraken van verschillende plaatsen op het lichaam door een van onze handen. Het enigste wat jij hoeft te doen is ontspannen en ontvangen.

Bij onze healing krijg je een extra boost van ons “Keylontic light“ systeem die onder de behandeltafel staat en figureert als een extra lichtwerker.

Wil je weten of een healing behandeling wat voor jouw is? Neem dan gerust contact met ons op.

Terug naar Behandelingen -  Terug naar Home

bottom of page