top of page

Betalingsmogelijkheden Healing & Stones

 

Alle betalingen die worden verricht bij Healing & Stones, worden beveiligd door het betaalsysteem Mollie. Alle informatie die wordt uitgewisseld voor de uitvoering van je betaling, wordt gecodeerd via het SSL-protocol. Deze gegevens kunnen niet worden opgespoord, onderschept of gebruikt worden door derden.

 

IDEAL:

Je kunt je bestelling direct online betalen door middel van IDEAL. Met IDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. Om gebruik te maken van IDEAL hoef je je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank of SNS Regio Bank dan kun je direct met iDEAL betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internet betaalomgeving van je eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent.

Bancontact/Mister Cash:

Betaal met Bancontact/Mister Cash. Dat is wel zo veilig en snel. Met Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen met een bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid is gewaarborgd door de Belgische banken. Heb je een bankrekening bij Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank of VDK Spaarbank? Dan kun je met Mister Cash/Bancontact veilig en snel online betalingen verrichten.

Kies voor deze betaalmethode, vul je kaartnummer en vervaldatum in en je wordt automatisch naar de vertrouwde site van je bank geleid. Hier wordt gevraagd om het bedrag te controleren en te betalen met je authentificatiemiddel. Afhankelijk van je bank is dat een kaartlezer of een wachtwoord.

SEPA bankoverboeking:

Heeft u liever alles zelf in de hand? Geen probleem. Bij uw webshop bestelling kunt u ook kiezen voor een handmatige SEPA overboeking uit te voeren. Hiermee houd u alles zelf in de hand wanneer u uw bestelling overmaakt. Ook handig als u even geen betaalmogelijkheid bij de hand heeft. Let wel op dat uw webshop bestelling pas verstuurd wordt na ontvangst op onze rekening.

Contant/Betaalverzoek:

Komt u liever uw bestelling ophalen? Dat mag! U heeft dan ook de mogelijkheid om uw bestelling contant af te rekenen. In de deze huidige tijd is pinnen eigenlijk wel de standaard. Sinds kort is pinnen mogelijk bij ons, maar onze betaalverzoek service blijft. Deze dient direct te worden voldaan en wordt verricht doormiddel van IDEAL.

Pinnen:
Per heden is het mogelijk om bij ons te pinnen. Deze service bieden wij aan via Sumup. U kunt hiermee draadloos pinnen, maar ook gewoon uw kaart in het apparaat doen. Deze service is alleen beschikbaar bij afhaling of als wij op een markt en/of beurs staan. Sumup accepteert Visa, VPay, Mastercard, Maestro, American Express, Google Pay, Apple Pay, Union Pay, Discover en Diners Club International.

VVV bon:

Alleen via de webshop is het ook mogelijk om uw order volledig of gedeeltelijk te betalen met een VVV bon. Kies bij betaling voor deze optie en u kunt de stappen volledig en makkelijk volgen. Bij een gedeeltelijke betaling, dient het resterende bedrag betaald te worden via een van de andere bovenstaande opties.

Cadeau kaart/bon van Healing & Stones:

Je mag je zelf een cadeau doen bij Healing & Stones, dit komt omdat u een cadeau kaart heeft gekregen van Healing & Stones. Deze kunt u verzilveren in uw winkelwagen met uw unieke code. Dekt de cadeau kaart uw volledige bestelling? Dan blijft het resterende bedrag staan en wordt uw bestelling verzonden. Dekt uw cadeau kaart NIET de volledige bestelling? Dan kunt u het resterende bedrag betalen via een van de bovenstaande mogelijkheden.

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Terug naar Home

sumup-logo-5-Healing & Stones.png
VVV_Cadeaukaart_Front-min.png
bottom of page