top of page
Numbered Stones_edited.jpg
Healing&StonesLogo NoBackground circle.png

De inzichten, de spiegel die je word voorgehouden, je talenten en valkuilen. Wie ben je nu eigenlijk? Wat zijn jouw levenslessen? Loop je constant tegen hetzelfde aan? Ben je op zoek naar antwoorden? Laat je dan eens verrassen door alle informatie die je uit jouw geboortenaam/datum kan halen.

Het is een laagdrempelige en heldere manier om aan de slag te gaan voor en met jouw kind maar ook voor jezelf is dit een hele fijne, luchtige manier om te weten waar je staat en wat je kan helpen om verder te gaan.

In deze methode zijn de getallen van de geboortedatum gekoppeld aan kleuren en dieren (en hun karakters). Hierdoor wordt jongerennumerologie heel tastbaar en de informatie herkenbaar. Op deze manier kun je jezelf verbazingwekkend snel in beweging brengen op een pad naar groei en geluk.

Ik heb door deze manier al hele mooie en dankbare consulten mogen geven waarbij ik ouders geholpen heb om hun kind beter te begrijpen, jongeren heb laten zien welke lessen belangrijk in de jeugd om zo veel gelukkiger en bewuster te kunnen leven en volwassen te laten inzien waarom ze bijvoorbeeld telkens tegen hetzelfde aanlopen.

Zeg je nou: “Dit wil ik ook wel” dan kunnen we een consult inplannen (zowel face-to-face als online).

Ik vraag je dan om je geboortedatum en je volledige (meisjes)naam en ga ik mee aan de slag.

Buiten het consult waarin we alles doornemen, krijg je ook nog een persoonlijke boekje met jouw uitgewerkte datum en naam. Wel zo fijn want dan kan je alle informatie nog eens rustig teruglezen.

Plan nu in!

Healing & Stones Numerologie Miranda geslaagd.jpg
Healing&StonesLogo NoBackground circle.png
bottom of page