top of page
WhatsApp Image 2021-10-14 at 17.50.52.jpeg
Healing&StonesLogo NoBackground circle.png

Hey hallo, ik ben Michael den Oudsten, ik wil me kort even voorstellen.

Persoonlijk hou ik heel erg van (half) edelstenen. Ik word er al vanaf jongs af aan door aangetrokken. Op een gegeven moment heb ik dit even laten varen, tot verbazing van mijn ouders. In December 2020 zijn mijn ogen weer geopend voor deze powerbronnen. Je hoeft je niet te verschuilen voor een ander, hoe moeilijk dat misschien ook voor jou is!

Sindsdien heb ik mijn prachtige edelstenen weer uit de stof getrokken en door het huis geplaatst. Verder vindt ik het geweldig om me mooi aan te kleden. Soms ergernis van me ouders, omdat ik dan weer een eeuwigheid bezig ben. Hieronder vallen natuurlijk ook sierraden. Op een gegeven moment liep ik hier tegen aan. Veel sierraden die van (half) edelstenen zijn gemaakt neigen vaak naar de vrouwelijk kant. Vandaar dat ik op zoek ben gegaan om dit mannelijker te maken.

Vanuit hier ben ik begonnen om de huidige producten die tegen kwam een manier te verzinnen om ze zo te laten, maar toch mannelijk en ook een beetje stoer te houden, stiekem ook een beetje subtiel/onopvallend. Het is ook maar hoe je het draagt!

Op een gegeven moment ben ik ze ook uitbundiger gaan dragen. “Waarom verbergen wat je leuk vindt en wie je bent?” Ik kreeg steeds meer mooie en leuke reacties, zoals: “Wat mooi!”, “Staat je goed!”, “Waar heb je die sierraden gekocht?”. Ook heb ik gemerkt dat mensen steeds nieuwsgieriger zijn naar de werking van de (half) edelstenen.

Vanuit hier ben ik ook prachtige (afgestemde) orgonites gaan maken en sieraden gaan ontwerpen voor hoofdzakelijk de man, maar vaak blijken deze sierraden unisex uit te vallen. Stiekem heb ik ook een interesse gekregen in het helpen van mensen, daarom heb ik ook een Acces BARS cursus gedaan. Het mooiste wat er is mensen helpen en te begeleiden bij hun pad.

Wil jij hier je persoonlijk (“mode”) advies? Of heb je geen idee en benieuwd hoe ik dit heb gedaan of naar de verschillende mogelijkheden van de (half) edelstenen (sieraden)? Ben je misschien onzeker (als man) om je liefde voor edelstenen? Of misschien wil je zelfs een Acces BARS van me? Bericht me gerust, mijn creatieve brein schiet je zeer graag te hulp! Want je hoeft je niet de schamen voor de dingen die leuk vindt en eventueel te verbergen door bijvoorbeeld groepsdruk, want zoals ik altijd zeg:

“Not only just diamonds shine, other kind of gems do too!
So why don’t you change the rules and be you?”

bottom of page