top of page

Botswana Agaat

Sterrenbeeld:

Schorpioen en Vissen

Hardheid:

2,6

Chakra:

Basis chakra (1e), heiligbeen chakra (2e) en hart chakra (4e)

Element:

Aarde

Dichtheid:

Kleur:

Diversiteit aan kleuren met banden, vaak grijsachtig

Vindplaats:

Botswana

Planeet:

Hoort bij de maand:

Beschrijving:

Botswana Agaat heeft de zelfde eigenschappen als reguliere Agaat, maar werkt extra beschermend en troostend. Het ondersteunt ook bij emotionele pijn, eenzaamheid, stress, piekeren en depressieve gedachten. Het helpt bij angst en obsessieve gedachten loslaten. Het is een zeer geschikte steen voor gevoelige mensen en kinderen die veel last hebben van stress, angst en spanningen. Het helpt je het grotere geheel zien, maakt je daadkrachtig en helpt je vooruit komen als je het gevoel hebt vast te zitten, kortom ze helpt bij zoeken naar oplossingen. Botswana Agaat wakkert je creatief aan om te leren ontdekken en niet bang te zijn naar onbekende terrein, maar juist nieuwsgierig.


Fysiek werkt Botswana Agaat ontgiftend, stimuleert de bloedsomloop en heeft een positieve werking op seksuele problemen en de huid. Het kan ondersteunen bij het stoppen met roken en helpen bij depressies.


Ze stimuleert ook je kruin chakra, waardoor er nieuwe en zuivere energie is auraveld kan komen als dit geblokkeerd zou zijn.

bottom of page