top of page

Wow! Net als op de foto!

Jaaaa! Dat klopt! 95% van onze producten zijn exact als op de foto. Alle clusters, geodes, losse stukjes, torens, bollen en beeldjes worden per stuk op de site gezet. Zo krijgt u altijd het product van de foto.


Waarom doen wij dit?

Ondanks dat foto's altijd iets kunnen verschillen van de werkelijkheid door lichtinval en een aantal andere aspecten, willen wij graag dat u weet wat u koopt. Een edelsteen koop je vaak op gevoel of met een goed oog. Door alle producten los te fotograferen krijgt u een juist beeld van het prachtige stuk. Zo weet u of het precies de steen iets voor u is. Niet alleen hierom doen wij dit. Het voelen wordt zeer lastig in een webshop, maar aanvoelen kan altijd. Ook kunnen wij de kwaliteit van onze service beter waarborgen. Wij staan namelijk voor prachtige, mooie en positieve producten. Dat willen wij natuurlijk zo houden!


Waarom doen wij dit dan niet voor alle producten?

Oliën, trommelstenen, hangers en armbanden lijken heel erg veel op elkaar. Het fotograferen van elk stuk kost veel tijd. Waardoor we besloten hebben om dit te doen. Wat wij wel doen, als er een product besteld wordt in de webshop, echt aanvoelen of een welk product van de voorraad voor onze klant is. Hiervoor hebben wij enkel onze gidsen en ons gevoel voor nodig. Dit klinkt wellicht raar, maar wij hadden laatst iemand die een aantal armbanden bij ons besteld had via de webshop. Toen ze haar pakketje mocht geopend had, heeft ze ons direct een berichtje gestuurd. Ze was zo blij met haar producten, het was precies zoals ze had verwacht, maar het mooiste was dat ze voelde en gelijk zag dat het bij haar hoorde.


Wilt u nog meer weten over onze aanpak? Stuur ons dan gerust een berichtje.


Liefs,


Michael8 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page