top of page

Volle maan -16-05-2022

Maandag 16 mei 2022 staat de volle maan in Schorpioen.


Deze keer is het niet alleen een volle maan maar ook nog eens een bloedmaan. Oftewel een totale maansverduistering! De maan staat dan volledig in de schaduw van de aarde en dat geeft een prachtige rode gloed.


Deze volle maan gaat over emoties en gevoelens. Hoe jij reageert op de wereld om je heen. Je gevoel, je (innerlijke) reactie en wat je erbij merkt. De volle maan in Schorpioen (06:15 uur) schijnt op donkere gebieden en onthult geheimen en mysteries. En met deze bloedmaan blijft niks ongezien…


Schorpioen is een pittig teken, hij is strategisch (lees: geheimzinnig), gepassioneerd (lees: controlerend) en doorzettend (lees: obsessief) . Ook transformatie is een belangrijk element voor de Schorpioen. Verwacht veranderingen in je leven (of verwacht minstens de energie om ze in werking te zetten).

Schorpioen is traditioneel dé volle voor loslaten, opschonen en het veranderen van je leven.

Are you willing to lose everything to gain everything – and more?


Je kan het zien als loslaten. Ben je bereid om alles te verliezen om er meer voor terug te krijgen? Je maakt iedere dag opnieuw weer een beslissing hoe jij je leven indeelt. De volle maan in Schorpioen zorgt ervoor dat jij jouw true calling ontdekt. Dat wat jou gelukkig maakt. Dat wat onvervangbaar is. Dat waar jij van nature een passie voor hebt.

Luister naar je hart en volg je intuïtie om de transformatie van rups tot vlinder te starten. En bedenk: het gaat er niet om hoe snel je ergens komt, maar hoe je er komt.

Ondanks de (emotionele) zwaarte van deze volle maan in mei, is het een juist een mooie kans om goed naar jezelf te luisteren. Zie het als een ui, die je laagje voor laagje afpelt voordat je bij de sterke kern komt.


• Verwacht ‘ongeduld’, zowel bij jezelf als bij anderen. Situaties beginnen lang te duren;

• Verwacht moed. Moed om verandering teweeg te brengen. Moed om te zeggen wat je wil

zeggen en moed om je leven in te richten zoals JIJ het wil;

• Verwacht copycats, mensen die jou nadoen en kopiëren; • Verwacht een verandering in je standvastigheid – op een positieve manier: waar je de controle over kunt loslaten; • Verwacht achterbaksheid (jep – sorry) en passieve agressiviteit uit hoeken waarvan je ’t niet had verwacht; • Verwacht meer van je intuïtie en beslissingen die je hierdoor intuïtief kunt maken – volg dat gevoel in je onderbuik! Jij weet wat klopt.

• Verwacht transformatie en ’t gevoel ‘te willen veranderen’, op allerlei gebieden. Bron: Vollemaankalender.nl


Liefs, Miranda Healing and Stones


8 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentarer


bottom of page