top of page

Volle maan 12-08-2022

Volle maan augustus 2022, in de Keltische volksmond ook wel “de Volle Maan van Onenigheid.

Aankomende nacht (11 augustus naar 12 augustus) is het weer volle maan, deze keer in het teken van Waterman. We worden tijdens deze maan weer flink op de proef gesteld!


Want ga jij je eigen weg of blijf je doen wat anderen van je verwachten? Door de heftige en overheersende energieën kun je erg rebels zijn en verlangen naar iets nieuws, door de invloed van Mars word je ook uitgedaagd om meer aan jezelf te denken, de leiding te pakken en je gevoel meer te gaan volgen.


Het kan zou maar kunnen zijn dat er niks uit je vingers komt, dat je geen berichten kan verzinnen of dat er helemaal geen nieuwe ideeën komen. Realiseer je dan dat dit niet voor niets is en dat er word verwacht dat je met je aandacht naar binnen keert en bij jezelf mag komen. Dat je tijd mag nemen om aan jezelf te denken.


Door de tegenstijdige invloeden van de Leeuw (de Leeuwenpoort sluit vandaag) en de Volle Maan in Waterman kan je onbalans ervaren tussen verstand en gevoel waarbij ook de nodige emoties de revue kunnen passeren. Dit is passend bij het proces voor de veranderingen die in je bewustzijn plaats vinden.


Door de combi van Saturnus en de volle maan kun je een remmende werking ervaren op je drang naar vrijheid, naar de manier waarop jij je leven wilt leiden. Dan maakt de maan ook nog eens een “spanningsaspect met Mars en Uranus” met als gevolg dat er veel spanning in de lucht hangt. Hierdoor kunnen jouw rebelse gevoelens nog meer aangewakkerd worden.

Hoe ga jij hier mee om? Kies je voor samenwerking of ga je toch voor jouw meer eigengereide weg? Voor je gevoel kan het zo maar zijn dat bepaalde regels er voor kunnen zorgen dat je belemmerd word in hoe jij in het leven staat. Maar ook dat er geen rekening word gehouden met hoe het met iedereen eigenlijk echt gaat kan je boos, gefrustreerd en verdrietig maken.


Blijf dichtbij jezelf en neem voldoende rust en tijd.


Liefs,

Miranda2 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page