top of page

Volle maan 10-09-2022

Morgen is er weer een Volle maan. Deze maan gaat over emoties en gevoelens. Hoe reageer jij op de wereld om je heen. Je gevoel, je (innerlijke) reactie en alles wat je daar bij merkt. De maan gaat diep, net als het gevoel dat daarbij hoort. Ze schijnt op donkere gebieden en onthult geheimen.


De maan in Vissen staat in september 2022 recht tegenover de zon in Maagd. Vissen is intuïtief en dromerig en Maagd is het teken dat graag alles over-analyseert en let op de kleinste details. Dit zijn tegenovergestelde tekens en krachten en dat kan zorgen voor veel (innerlijke) spanningen. Wat is het wat je ziel wil versus wat is het wat je ziel nodig heeft? Dat kost je veel energie, dus wees extra lief voor jezelf dit weekend.


Vissen is een intuïtief teken dat graag dagdroomt. Er zit veel fantasie en creativiteit in, maar ook veel emotie. En dat ga je met deze volle maan allemaal merken. Je kunt in je hoofd afdwalen naar fantasierijke ideeën en verhalen. Verwacht de meest levendige dromen ‘s nachts (als je al kunt slapen)….


Omdat Vissen het teken is dat met de stroom meegaat, is dat de boodschap voor jou deze volle maan: go with the flow. Neem dingen zoals ze komen en laat los wat niet meer bij jou past. Als het niet natuurlijk voelt, dan is het niet voor jou. Als je er teveel moeite en energie in moet stoppen en je krijgt dit niet terug, dan is dit niet voor jou.

Deze maan kan er ook voor zorgen dat je nog verder kan ontwikkelen op spiritueel gebied. Je zintuigen staan op scherp, je voelsprieten staan uit en je levendige dromen zorgen voor veel informatie. Leven met de maanfasen, astrologie, numerologie of human design. Er valt zoveel te ontdekken! Spiritualiteit is niet zweverig. Het is juist een praktische tool om jezelf beter te leren kennen én ontwikkelen.


Vooral Vissen, Kreeft, Schorpioen en Maagd gaan de energie van de volle maan van september 2022 merken.1 weergave

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page