top of page

Ladies Night - Lopik

Hoi Lieve bezoekers, klanten en mensen,


Kleine update :)

Op 24 juni 2022 staan wij op de Ladies Night in Lopik. Dit is kleine verwenavond/beurs in ons kleine dorpje. Wij zullen hier ook te vinden zijn en uiteraard zijn jullie hiervoor uitgenodigd! Zijn wij nog niet zo bekend bij jullie? Dan is dit de uitgesproken kans om ons te leren kennen.


Wat gaan wij doen op deze avond?

Op deze avond zijn er allemaal diverse kraampjes met producten, maar ook kleine verwenmomentjes. Wij zullen hier wat sieraden en edelstenen voor jullie uit stallen, zodat jullie deze ook kunnen voelen, maar dit mag ook uiteraard bij ons in de praktijk.


Helaas kunnen wij jullie niet de kracht van onze MX2-Keylontic Light Systemen laten ervaren, maar wel de energie stroom van Access Bars. Heeft u altijd al willen weten hoe Access Bars voelt, dan kan je dit ervaren op deze prachtige avond. Wij zullen hierbij ca. 10 minuten uw Implant Bend behandelen. Hierbij zult u de energie stroom in uw hoofd en lichaam kunnen voelen en kan het zo zijn dat je meer energie hebt na afloop.


We zullen ook een aantal oliën mee hebben. Deze kun je dan ruiken en voelen of dit wellicht iets voor jou is. Niet te vergeten! Het is een verwenavond voor jezelf. Dus kom gerust langs voor een kleine gezichtsmassage met een van onze edelsteen rollers in combinatie met jouw favoriete olie.


Het rad

Door de hele avond heen zullen er ook prijzen verloot worden via het rad. Hier zit ook een prijs van ons tussen, ben jij de gelukkige winnaar?


Sooo Ladiesssss, wij zeggen "Save the date"!


De Schouw

M.A.A. Schakelplein 6, 3411 DJ Lopik

Gratis parkeren

Inloop vanaf 19.30 uur

Sluiting om 22.30 uur


Tot 24 juni!3 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page