top of page

Ladies Night 25 November 2022

Zoals de meeste weten is de vorige Ladies Night verplaatst. Het heeft even mogen wachten, maar 25 November is het zover. Eindelijk kun je dan onze producten zien/voelen. Dat snappen wij van Healing & Stones als geen ander! Daarom staat sowieso onze deur altijd open.

Op deze avond zult ons hier vinden staan onze deur wagenwijd open, maar ook andere kraampjes met bijvoorbeeld bruisballen, kleding en meer!

Wat gaan wij doen op deze avond?

Op deze avond zijn er, zoals eerder vermeld, allemaal diverse kraampjes met producten, maar ook kleine verwenmomentjes. Wij zullen hier wat sieraden en edelstenen voor jullie uit stallen, zodat jullie deze ook kunnen voelen, maar dit mag ook uiteraard bij ons in de praktijk.


Helaas kunnen wij jullie niet de kracht van onze MX2-Keylontic Light Systemen laten ervaren, maar wel de energie stroom van Access Bars. Heeft u altijd al willen weten hoe Access Bars voelt, dan kan je dit ervaren op deze prachtige avond. Wij zullen hierbij ca. 10 minuten uw Implant Bend behandelen. Hierbij zult u de energie stroom in uw hoofd en lichaam kunnen voelen en kan het zo zijn dat je meer energie hebt na afloop.


We zullen ook een aantal oliën mee hebben. Deze kun je dan ruiken en voelen of dit wellicht iets voor jou is. Niet te vergeten! Het is een verwenavond voor jezelf. Dus kom gerust langs voor een kleine gezichtsmassage met een van onze edelsteen rollers in combinatie met jouw favoriete olie.


Het rad

Door de hele avond heen zullen er ook prijzen verloot worden via het rad. Hier zit ook een prijs van ons tussen, ben jij de gelukkige winnaar?


Sooo Ladiesssss, wij zeggen "Save the date"!


De Schouw

M.A.A. Schakelplein 6, 3411 DJ Lopik

Gratis parkeren

Inloop vanaf 19.30 uur

Sluiting om 22.30 uur7 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page