top of page

Edelsteen winkel van Healing & Stones

Wist je dat de edelsteen winkel van Healing & Stones dagelijks geopend is? Uiteraard is onze webshop elke dag open en sturen wij uw prachtige edelstenen zo snel en veilig mogelijk naar u op, maar je kan ook bij ons langskomen.


Hoe kan ik langskomen?

Er zijn hiervoor meerdere mogelijkheden voor! Je kan altijd een afspraak maken om bij ons langs te komen. Dit wordt geregeld gedaan. Meer dan logisch ook! Je wilt het liefst jouw prachtige edelsteen zien en voelen.


Tevens staan wij op beurzen en gezellige markten. Dit is altijd extra gezellig! Veel mensen komen langs om een praatje te maken, zowel met ons als met onze stralende klanten. Waar wij staan en wanneer dat is, verschilt, maar hou hiervoor onze socials of de website in de gaten.


"Not only just diamonds shine, other kind of gems do too"

Net zeiden wij het ook al, wij hebben alleen maar stralende klanten. Iedereen doet dit op zijn of haar eigen manier. Mede hierdoor is ons motto "Not only just diamonds shine, other kind of gems do too" ontstaan. Daarom is iedereen ook hartstikke welkom in onze edelsteen winkel, waar zien we jou?39 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page