top of page

Aartsengel Sandalphon

De betekenis van zijn naam betekend broeder. AE Sandalphon doet is dit als het ware ook letterlijk. Als een broeder breng AE Sandalfon onze gebeden en manifestaties naar het Universum om verhoord te worden.


AE Sandalphon houd van muziek. Je mag hem ook uitnodigen om te komen luisteren naar jouw muziekkunst. Als je geen inspiratie heb, zal hij je daarbij helpen via de engelentekens. Om samen te werken met deze AE aan een muziek stuk, kan het stuk helend werken voor jou, maar ook voor anderen. Muziek heeft namelijk een grote invloed op de mens, we kunnen ons uiten in hoe wij ons voelen, waardoor het ook op onze emoties werkt. Vandaar dat je vrolijk wordt van positieve muziek, rustig en ontspannen wordt van 420 Hz muziek (meditatie muziek), maar ook boos kan worden van agressieve muziek. AE Sandalphon houdt van positieve muziek en kan je door middel daarvan helen, als je daar om vraagt.


AE Sandalphon kan je niet alleen helpen bij positieve gevoelens, maar ook bij positieve gedachten. Elke dag doe je indrukken op zowel positief als negatief. De negatieve gedachten zijn "gifstoffen" voor je lichaam, deze mag je loslaten. Echt 1,5 water per dag drinken helpt hierbij. Als het je echt niet zelf lukt om de negatieve gedachten los te laten, kan AE Sandalphon je komen helpen. Hij houdt van een rustige en positieve "mind".


Ik vraag daarom AE Sandalphon vaak in de auto of hij mij wilt helen en vrolijk wilt maken via de muziek. In de auto heb ik dit altijd aan staan, maar soms lukt het me echt niet om in mijn eentje de dag lost te laten en alle indrukken achter te laten. Juist dan komt de AE mij helpen. Dat voelt altijd zo opgelucht. Ook als het niet lukt om rustig te worden of positief te blijven bij een drukke dag, vraag ik hem op hulp.


Heb jij AE Sandalphon weleens om hulp gevraagd?


Liefs,

Michael114 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page