top of page

Ik ben Miranda, getrouwd en moeder van 2 jongens en met ons gezin wonen wij in Lopik samen met onze honden Luna en Sanne. Ook mijn moeder die Alzheimer heeft en waar ik mantelzorger voor ben woont in Lopik.

Rondom mijn geboorte heerste er chaos, mijn vader wilde mij in de 1ste instantie niet, ik werd geboren met een gaatje in mijn hartkamer en mijn moeder had tijdens de bevalling veel bloed verloren. Daardoor werden wij beiden met spoed naar het ziekenhuis gebracht met veel toeters en bellen. Jaren van vele ziekenhuisbezoeken en controles en uiteindelijk heb ik hier goed mee leren leven. Binnen het gezin van mijn ouders was er veel onrust, veel geruzie en strijd. Het feit dat mijn moeder vanaf haar 38ste veel beperkt was in haar doen en laten door een mislukte operatie maakte het er niet makkelijker op. Er kwam veel spanning en zorg voor mij bij, ik probeerde het gezin draaiende te houden.

Dit alles door de jaren heen maakte dat ik meer moeder dan kind was bij ons thuis, ik weet dan ook niet echt hoe het is om je kind te voelen. Toen ik mijn man leerden kennen stond ik werkelijk op knappen en als druppel op een gloeiende plaat gingen mijn ouders ook nog eens scheiden. Deze scheiding is ook nogal fel verlopen.

Boem, op dat punt stortte mijn hele wereld in, ik kreeg te maken met veel psychische en lichamelijke problemen en uiteindelijk werd ik afgekeurd op mijn 22ste!!

Ik heb vele medicatie en reguliere hulp gehad maar op langere termijn deed dit niet veel voor mij. We waren ten einde raad en besloten het alternatieve circuit in te gaan, meer energetisch te kijken wat er aan de hand was, we wilde alles uit de kast halen om te zorgen dat ik weer op mijn pootjes terecht zou komen.

Hier werd mijn interesse gewekt voor het werken  met energie en edelstenen.

Toen onze zonen werden geboren was het niet makkelijk, bij de 1ste heb ik een postnatale depressie gehad, de 2de is heel ziek geweest waarbij de reguliere geneeskunde na vele ziekenhuis opnames en onderzoeken nog steeds niet wist wat er nu met hem aan de hand was.

Geen woord kunnen zeggen, pesterijen, gedragsproblemen, leerproblemen, van alles hebben we met de jongens meegemaakt.

Doordat ik mij constant weg cijferden om er voor de jongens te kunnen zijn verloor ik beetje bij beetje mijzelf. We hebben veel gevolgd en gedaan en stapje voor stapje leken we dichterbij te komen. Alleen was dit telkens voor korte duur en lichamelijk werd het na eerst opknappen, weer steeds lastiger en pijnlijker.

Tot dat ik in oktober 2020  een bericht tegen kwam over negatieve energieën en lichamelijke problemen. Het leek wel over onze gezinssituatie te gaan en alle puzzelstukjes vielen op hun plaats. Na de huisreiniging gaat het eindelijk opwaarts en kan ik aan mijzelf werken om alles een plekje te geven en dichter bij mijzelf te komen. Ik heb dit gedaan door meerdere sessies Access bars te ondergaan. Dit heeft mij zo geholpen dat ik in juni 2021 besloten heb een Access Bars class te gaan volgen (samen met mijn man en onze oudste).


In voorgaande jaren had ik al eerdere cursussen gevolgd:

- Leven met energie

- Leven met de Engelen

Daarnaast heb ik heel veel mensen gesproken en boeken gelezen om zo onze kennis te vergroten. Ook hebben we een "workshop Orgonites maken" gevolgd, heerlijk om creatief bezig te zijn en zo te ontspannen. Bij het creëren van Orgonites komen er zulke fijne energieën los dat we besloten hebben daar onze hobby van te maken en onze creaties te delen met andere.

Juli 2021 is de praktijk geopend. In augustus 2021 hebben we een aantal cursussen opgepakt waaronder het werken met Kristallen. Op deze manier blijven wij ons ontwikkelen en word onze spirituele groei alleen maar groter. We hebben geleerd onze spiritualiteit te omarmen en niet meer als een ballast te ervaren.

Ik hoop dat wij niet alleen volwassen maar ook zeker kinderen kunnen en mogen helpen om hun pad weer te vervolgen. 

 

Terug naar Over  -  Terug naar Home

 

 

 

 

20210816_153600.jpg
Healing&StonesLogo NoBackground circle.png
bottom of page