top of page

Super 7

Sterrenbeeld:

Hardheid:

Chakra:

Element:

Dichtheid:

Kleur:

Vindplaats:

Planeet:

Hoort bij de maand:

Shop nu

Beschrijving:

Het is eigenlijk een kwestie van de naam, er zitten 7 edelstenen in dit kristal: (Voornamelijk) Amethist, Rookkwarts, Rutielkwarts, Goethiet, Lepidocrociet, Bergkristal en Cacoxeniet. Super 7 heeft nog 2 namen, Melody Stone of Super 7 (Zeven), in het Nederlands.


Het is een steen met reinigende, aardende en spirituele krachten. Elke steen die hierin verwerkt zit, is er de verwerking van terug te vinden. Ongeacht hoe groot het kristal, de trillingen van de grote stukken hiervoor, zitten al hun vibraties in verwerkt, die werkt bijvoorbeeld anders met stukken die alleen op Kwarts gevonden worden.


Het is een uiterst sterke spirituele steen met een hoge vibratie die uw spirituele gaven naar een hoger niveau kunnen tillen. Ze kan helpen van vibratie verschuivingen van de aarde, door hier inzichten over te geven en u gerust te stellen. Super 7 bied uw leiding en inspiratie van de hoogste bronnen, dus zoek vooral niet verder! Mediteren met deze steen zou voor een “hemelse” ervaring kunnen zorgen. Ze activeert alle chakra en brengt ze op 1 lijn met de hoge spirituele vibraties.


Doordat deze steen zo spiritueel is, kunnen er gaven ontdekt worden of versterkt. Communicatie met je gidsen kunnen vergemakkelijkt worden als je mediteert met Super 7. Tevens stimuleert ze het zelf genezend vermogen van het lichaam en helpt angst door terrorisme te verminderen. Daarnaast ook goed voor je immuunsysteem, huid en botten.

Shop nu
bottom of page