top of page

Spirit Kwarts

Sterrenbeeld:

Alle

Hardheid:

Chakra:

Kruin chakra (7e)

Element:

Dichtheid:

Kleur:

Zie genoemde stenen

Vindplaats:

Planeet:

Hoort bij de maand:

Shop nu

Beschrijving:

Spiritkwarts, Zielenkwarts of Cactuskwarts is een speciale groeivorm van Kwarts (Bergkristal) waarbij een groter stuk Kwarts of een Kwartspunt bezaaid is met kleine puntjes. De meeste Spiritkwarts is Amethist, maar het komt ook voor bij Citrien, Rookkwarts en Bergkristal. Deze steen wordt gevonden in Zuid Afrika. Bij de Fantoom Spiritkwarts zijn de punten wat grover en zijn er in de grootste kristallen fantomen die aan sterren doen denken te ontdekken! Een oersteen vol power!


Bevat jouw Spiritkwarts ook gele kristallen, dan zit er Limoniet (Golden Healer) in de steen. Zie je rood tussen de kristallen, dan bevat hij Hematoide (Hematiet). Beide geven extra kracht aan de steen.


Ieder klein kristalpuntje straalt energie uit en door de harmonieuze samenwerking van al deze Kwartspunten samen straalt de Spiritkwarts een sterke vibratie uit. Dit is een steen dei voor spirituele groei staat. Ze heeft een helende en reinigende werking op alle chakra's en opent het derde oog. Ze helpt je om je aardse zelf met je spirituele zelf op één lijn te brengen, zodat je meer spiritueel kunt gaan leven. Hierdoor vergroot het ook gelijk je intuïtie. Deze steen zendt zeer hoge vibraties uit van universele liefde. Ze helpt je om problemen van het verleden los te laten en bij de vergevenis die hierbij hoort.


Spiritkwarts verlost je van angst en negatieve gedachten en geeft je een gevoel van vrede, vrijheid en harmonie in je leven. Hoe meer tevredenheid en geluk jij ervaart in jouw leven hoe meer jij dit harmonieuze en gelukkige gevoel kunt uitstralen en zo delen met anderen. Tevens herinnert ze ons er aan dat ook wij allemaal met elkaar verbonden zijn. Het is een krachtig kristal om mee te manifesteren en overvloed te creëren.


Het is een wonderlijk mooi kristal voor een hospice en mensen die anderen begeleiden en ondersteunen in het overgaan. Spiritkwarts begeleidt de ziel naar het hiernamaals. Hij helpt degene die achter gebleven zijn om op een spiritueel niveau begrip te krijgen en vrede te vinden in deze situatie en biedt troost.


Het is een krachtige hulp in al het metafysische werk, vooral bij het helen van trauma's opgelopen in vorige levens. Spiritkwarts kan je in meditatie tot een verhoogd bewustzijn brengen en maakt je ontvankelijk voor boodschappen van engelen en andere lichtwezens. Hij bevrijdt je van donkere gedachten, zorgen en negativiteit en ondersteund je in je transformatie naar het positief denken en een positieve instelling. Door het versterken van je intuïtie kun jij jezelf weer laten begeleiden door je innerlijke 'hogere zelf'. Spirit kwarts geneest en herstelt de 'blue print' van jezelf voor dit leven met zijn vibraties van universele liefde.


Spirit kwarts is een meester in genezing op alle niveaus en verfrist het cellulaire geheugen. Waardoor het een ideaal kristal is bij opgelopen hersenletsel. Het helpt bij het herstel ervan en kalmeert het zenuwstelsel. Waardoor het overprikkeling kan verminderen. Fysiek heeft hij ook een goede uitwerking op de huid, werkt hij reinigend en ontgiftend en bevordert de vruchtbaarheid.

Shop nu
bottom of page