top of page

Serafiniet

Sterrenbeeld:

Maagd & Weegschaal

Hardheid:

2-4

Chakra:

Hartchakra (4e)

Element:

Niet bekend

Dichtheid:

2,55-2,75

Kleur:

Licht groen, mosgroen, donker groen met zilverachtig veerpatroon

Vindplaats:

Rusland, mooiste in Siberië

Planeet:

Niet bekend

Hoort bij de maand:

Niet bekend

Shop nu

Beschrijving:

Een andere benaming van deze steen is Clinochloor of Klinochloor. Het is een bijzonder mooie steen en heeft een prachtig zilverkleurig kleurenspel vaak op een intens mosgroene achtergrond. Serafiniet hoort bij de familie van de Klinochloor mineralen en de mooiste kwaliteit wordt gevonden in Siberië. 


Serafiniet is een sterk helende steen en helpt je om het Hartchakra te openen en om meer te handelen vanuit je gevoel. Deze bijzondere steen zet je in je kracht, recht je rug en helpt je om het heft in eigen handen te nemen. Serafiniet zorgt voor focus, maakt je doelgericht en zorgt ervoor dat de Chi energie goed door je lichaam kan stromen. Serafiet verwijst naar de Serafijn engelen en helpt je om contact te maken met hogere dimensies.


Serafiniet helpt je om uit te zoomen en om je eigen beperkingen en vastgeroeste gewoonten te zien en te doorbreken. Serafiniet maakt contact met je innerlijk weten, je levenskompas. 


Serafiniet heeft een troostende en kalmerende werking. Deze mooie steen geeft hoop, moed, kracht en verdrijft sombere gevoelens en negatieve emoties. Serafiniet is dan ook een heerlijk rustgevende meditatiesteen en een krachtige healer van zowel je geest als je lichaam. 


Op lichamelijk vlak heeft Serafiniet een sterk ontgiftende werking en ondersteunt de heling van alle fysieke klachten. Daarnaast zorgt Serafiniet voor een betere opname van voedingstoffen en stimuleert het de verbranding. 

Shop nu
bottom of page