top of page

Crazy Lace Agaat

Sterrenbeeld:

Tweelingen

Hardheid:

7

Chakra:

Kruin chakra (7e)

Element:

Aarde

Dichtheid:

Kleur:

Bruin, rood, grijs

Vindplaats:

Brazilië, Uruguay, Verenigde Staten enMexico

Planeet:

Hoort bij de maand:

Beschrijving:

De beschrijving van Crazy Lace Agaat is ook van toepassing op de Mexicaanse Crazy Lace Agaat.


Dit mineraal is altijd zeer uniek door haar unieke patronen en diverse kleuren. Deze vorm van Agaat is erg geschikt om je fysieke energie uit te balanceren en op een stabiel niveau te krijgen. Ze is ideaal bij regelmatige energie dipjes. Tevens helpt ze ook bij “het spel” wat wij mensen op aarde spelen te begrijpen. Wat is jouw taak op deze wereld?


Deze helende steen helpt je om weer plezier te hebben in het aardse leven. Leren om opnieuw te spelen en je innerlijke kind, “kind” te laten zijn. Een steen die perfect bij je past als je moeilijk van het leven kan genieten, want ze leert je hoe “spelenderwijs” toch hard kunt werken. Tevens helpt ze ook om het een prachtig licht hart open te stellen en nieuwsgierig naar de wereld te kijken. Waarvoor ben ik hier? Door met een plezierigere kijk naar het leven te kijken, wekt ze de creatiekant in je op, maar wekt of combineert ze deze met je hogere zelf.

Crazy Lace Agaat reinigt het fysieke lichaam en zorg voor een (emotionele) balans. Ze werkt kalmerend, maar geeft wel kracht en doorzettingsvermogen. Net als normale Agaat werkt Crazy Lace Agaat zeer aardend, maar zorgt tegelijk voor zelfacceptatie en zelfvertrouwen. Door deze kracht en haar enorme liefde voor de mens, overwint ze je emotionele negativisme en verbittering van je hart, werkt ze goed bij innerlijke woede en geeft je moed om altijd overnieuw te beginnen als dit nodig is.Op spiritueel niveau verhoogt ze je bewustzijn en helpt bij de verbinding van het leven. Fysiek is ze goed voor je spijvertering, hart, maag, ogen en voor de dames voor de baarmoeder. Ze reinigt ook je lymfestelsel en de alvleesklier. Ze werkt effectief bij huidaandoeningen, zoals huidkanker en verstevigt de bloedvaten.

Bij honden kan het helpen tegen de teken en vlooien, maar ook om zelfvertrouwen te geven, zeker na het ontwikkelen van een nieuwe angst.

bottom of page