top of page

Blue Lace Agaat

Sterrenbeeld:

Boogschutter en Vissen

Hardheid:

6,5 - 7

Chakra:

Keel chakra (5e)

Element:

Water

Dichtheid:

2,6

Kleur:

Blauw met witte/donkere banden

Vindplaats:

Brazilië, Uruguay, de Verenigde Staten en vele plaatsen

Planeet:

Niet bekend

Hoort bij de maand:

Mei, Juni, Oktober & November

Beschrijving:

Blue Lace Agaat is een Chalcedoon vorm, oftewel een Agaat vorm. Deze vorm van Agaat heeft nog aanvullende eigenschappen op Agaat.


Deze vorm is een uitstekende genezer. Haar zachte energie is verkoelend en kalmerend. Het is met name effectief bij het activeren en het reinigen van de keelchakra. De steen neutraliseert een aantal negatieve gevoelens zoals woede en boosheid, maar ook lichaamsuitingen die daar bij horen. Denk dan aan infecties, ontstekingen en koorts.


Psychisch helpt deze steen tegen het onderdrukken van gevoelens. Ze lost oude vast zittenede patronen los, denk bijvoorbeeld aan oordelen die vast zitten aan een kinder-ouder relatie. Bij mannen specifiek helpt het hun gevoelige aard te activeren en te accepteren.


Fysiek helpt het bij een gebrekkige werkende lymfstelsel en/of schildklier, verlaagt koortsen, gaat infecties te lijf en behandelt artrotische en botmisvormingen. Gebruik jij geluid of frequentie healings? Dan kan deze steen de behandeling bevorderen, omdat het het geluid of de frequentie naar de juiste plaats brengt.


Omschrijving Blue Lace Agaat bibliotheek Healing & Stones


bottom of page