top of page

Aura Kwartsen

Sterrenbeeld:

Leeuw & Steenbok

Hardheid:

Chakra:

Ligt aan het gehechte metaal

Element:

Dichtheid:

Kleur:

Divers, ligt aan het gehechte metaal

Vindplaats:

Planeet:

Hoort bij de maand:

Beschrijving:

Er is wat voor te zeggen, maar ze zijn zeker prachtig. Echte edelsteen verzamelaars zouden zeggen zonde, nep stenen en meer. Spirituele mensen zien van de stenen vaak de extra nut in. Waarom wij hiermee beginnen, zullen we hieronder uitleggen:


Een Aura Kwarts is in de basis een Bergkristal. Door een bepaald verhittingsproces wordt de Bergkristal verstoven met bepaalde poederdeeltjes, zoals platina, goud en zilver. Hierdoor veranderd de kleur en uiterlijk van de steen. Het is dus deels een "man-made" steen. Op spiritueel vlak heeft komen er diversen eigenschappen bij. Metalen hebben hun eigen werkingen, hierdoor is de al veelzijdige Bergkristal tot nog meer in staat.


Hieronder vindt u alle Aura Kwartsen uitgelegd, inclusief de metalen die aan de Bergkristal zijn gehecht:


Titanium Aura Kwarts (Regenboog Aura of Vlam Aura):

Gehechte metaal: Titanium en/of Nobium

Titanium Aura Awarts, ook wel Regenboog of Vlam Aura genoemd, zorgt voor een sterke basis samen met een vrolijke en ontspannen houding. Dit kristal activeert alle energiecentra van het lichaam, waardoor ze je mentale en fysieke kracht en energie geeft. Hierdoor is ze instaat het pad te ontruimen van levenskrachten die in de diverse lichamen zitten. Tevens zorgt ze voor een mooie vibrerende energie en meer levenslust.

Deze kwarts vergroot de concentratie, maakt je doelgericht en vergroot het vertrouwen in je eigen capaciteiten. Daarnaast werkt het opbeurend en geeft het de rust en veerkracht om kalm en flexibel met dingen om te gaan en je niet zomaar van je stuk te laten brengen. Titanium Aura Kwarts helpt je hierdoor op een ontspannen manier met de stress van het leven van alle dag om te gaan, zeker voor mensen die zich snel zorgen maken of wat zwaar op de hand zijn.


Bij moeilijke relaties werkt Titanium Aura Kwarts weldadig. Ze toont je projecties en verwijderd/verminderd negatieve emoties die hieruit voortvloeien. Denk bijvoorbeeld van wrok of verdriet uit het verleden. Hierdoor kan ze instaat zijn om diepe inzichten in jouw relaties te geven. Hierdoor laat ze een getransformeerde relatie achter die vitaal en harmonisch is.


Fysiek heeft Titanium Aura Kwarts een positieve werking op het immuunsysteem en het hormoonstelsel.


Angel Aura:

Gehechte metaal: Platinum en Zilver

Angel Aura is verenigt met de energie van bergkristal, platina en zilver in zich. Hierdoor krijgt deze steen deze prachtige diversiteit van kleuren. Het resultaat is heel zachte en lichte energie welke een sereen, vredig en tevreden gevoel geeft. De steen heeft een sterke connectie met het Engelenrijk en helpt je haar boodschappen ontvangen. Het bevordert hierdoor spirituele inzichten, spirituele kennis en helpt je om je spirituele levensdoel te vinden. Angel Aura is een krachtige reiniger van lichaam, geest en ziel. Het helpt je losmaken van negatieve entiteiten en verbindingen. Doordat de steen zo'n fijn en rustig gevoel geeft, helpt de steen om stress, spanningen en zorgen te verminderen.


Het zien van deze mooie glanzende steen herinnert je eraan dat de Engelen ons beschermen en willen helpen. Wees niet bang om hulp aan ze te vragen, zij zullen je helpen zo goed als ze kunnen! Vergeet niet op hun tekenen te letten, dit is hun manier van communicatie, dus het antwoord op je vraag kan zomaar voor je neus liggen.


Aqua Aura:

Gehechte metaal: 24K goud.

Aqua Aura Kwarts is een beschermende en geneeskrachtige steen met een sterke werking op je aura. De steen reinigt niet alleen je aura, maar vermindert ook gaten in het energieveld (veroorzaakt door bijvoorbeeld traumatische ervaringen, ernstige psychische stoornissen en verslavingen). Ze bevrijd je dus van deze ervaringen, waardoor er ruimte geschept wordt voor iets nieuws. Aqua Aura Kwarts kalmeert hierdoor ook je aura en activeert ze je chakra’s, waardoor je je beter in je vel gaat voelen.


Deze kwarts beschermt je tegen negatieve energie, negatieve invloeden en spirituele of psychische aanvallen. De steen bevordert zelfverwezenlijking door je innerlijke potentieel te versterken en belemmeringen te verminderen, omdat Aqua Aura Kwarts het keel chakra activeert versterkt het communicatie, het uiten van gevoelens en zelfexpressie.


Aqua Aura Kwarts versterkt het immuunsysteem en de genezende eigenschappen van andere stenen. In combinatie met andere kristallen versterkt Aqua Aura Kwarts hun genezende eigenschappen.


Cranberry Aura:

Gehechte metaal: Platinum

Als eerst wordt Cranberry Aura Kwarts ook wel, Cotton Candy Aura, Rozenkwarts Aura of Rozen Aura (Kwarts) genoemd. De dynamische energie die hieruit ontstaat werkt in op de pijnappelklier en hartchakra. Ze verandert diepgewortelde twijfels veranderd naar eigen waarde. Ze geeft je het geschenk van onvoorwaardelijke zelfliefde en onvoorwaardelijke eigenwaarde. Tevens schenkt ze u een band met de universele liefde. Cranberry Aura Kwarts brengt heel jouw lichaam liefde en herstelt de cellen tot een volmaakt evenwicht. Tenslotte verbindt ze uw basis-, heiligbeen- hart- en voorhoofdchakra’s voor passie in het hart.


Groene Aura Kwarts:

Gehechte metaal: Nikkel en 24K Goud

Groene Aura Kwarts wordt ook wel Appel Aura (Kwarts) genoemd. Deze vorm van Kwarts beschermt de milt als hij onder het borstbeen of op de miltchakra worden gedragen. Ze blokkeert het leeglopen van multidimensionale energie en overwint psychisch vampirisme. Ze kan helpen bij het doorsnijden van banden van vorige partners die bij jou nog een krachtige mentale of emotionele greep hebben. Oftewel ze stimuleert je om de nodige veranderingen aan te gaan en om slechte patronen en gewoontes te doorbreken. Hierdoor krijg je moed en leert ze je weer te genieten van kleine dingen, bijvoorbeeld haar prachtige sparkel Lichamelijk help ze bij het zuiver van het lichaam, hierdoor kunnen maagklachten vermindert worden en heeft ze een positieve werking op je spijsvertering.

bottom of page