top of page

Aardbei Kwarts

Sterrenbeeld:

Weegschaal

Hardheid:

7

Chakra:

Hart chakra (4e) & Kruin chakra (7e)

Element:

Wind

Dichtheid:

2,6

Kleur:

Roze met spikkels en/of witte insluitels

Vindplaats:

Kazachstan

Planeet:

Mercurius

Hoort bij de maand:

September & Oktober

Beschrijving:

Deze vorm van Kwarts bevorderd liefde en leert je (opnieuw) te genieten van hele kleine dingen. Waardoor humor en vreugde weer zijn weg kan vinden. Hierdoor is ze goed voor innerlijke rust en tegen spanningen. Tevens kan ze u leren om onvoorwaardelijke liefde te ontvangen in alles wat je doet.


Door in een orgonite of obelisk vorm zorgt ze, net als bij de Gouden Driehoek, voor een harmonieuze sfeer in de kamer. Hierdoor wordt het een liefdevolle omgeving. Als “aardbei” op de taart wikkelt ze je in mantel van liefde die deze steen los laat.


Op spiritueel vlak brengt ze je een heleboel inzichten. Ze kan je helpen je inzicht te geven waarom DIT leven specifiek gekozen is als reïncarnatie en welke gave(s) jij heb mee mogen nemen als lichtwerker.


Op psychisch niveau helpt ze het verminderen van belemmeringen die jij je zelf oplegt. Aarbei Kwarts helpt je bij verkeerde overtuigingen te her programmeren in een positieve visie. Haar mooie en intense energie kan helpen bij het herinneren en begrijpen van dromen. Ze helpt je bij stabiliseren van de verbindingen tussen het fysieke lichaam en de verfijnde lichaam, hierdoor verborgen oorzaken van de huidige situaties aan het licht. Dit zijn vaak situaties je jezelf heb opgelegd of gecreëerd. Ze vergroot je zelfrespect en verminderd bezorgdheid, door dit om te zetten in rust.


Op geestelijk niveau brengt Aardbei Kwarts een opgewonden geest rust. Ook bevorderd ze uw geeft bij helder denken en een objectiever perspectief. Ze brengt je vreugde en geluk. Je leert te vertrouwen op jouw positieve gevoelens door niet te vertrouwen op de meningen van andere. Jouw gevoel en mening telt. Bij bestaande relaties wordt de romantiek bevorderd.


Ze heeft een positieve werking op het hart en helpen bij (heftige) bezorgdheid. Haar onvoorwaardelijke liefde bevorderd de stroom van uw onvoorwaardelijke liefde in uw cellen. Aardbei Kwarts brengt uw cellen ook in balans en geeft een gevoel van welzijn.


Aardbeikwarts behoort tot de Macrokristallijne Kwarts-familie. Deze steen wordt ook wel Strawberry Quartz (Engels) of Aardbeienkwarts genoemd.

bottom of page